Lanna Lodge
Vi söker receptionsansvarig!
 
Vill du vara vårt leende ansikte utåt?
 
Vi söker en receptionsansvarig till vårt härliga gäng i receptionen på Lannalodge.
Som receptionsansvarig ansvarar du för den dagliga driften inom de områden som vi erbjuder; golf, hotell, konferens, dagsaktiviteter mm. Du planerar verksamheten utefter bokningsläget, har hand om städpersonalens schema, hanterar inköp och har hand om jourens upplägg.
 
Vem är du?
Du är strukturerad, ödmjuk och positiv. Din passion för service och omhändertagande motiverar dina medarbetare att ge det där lilla extra varje dag. Du har tidigare erfarenhet av servicejobb och är självgående och driven. Du kommer hantera flera frågor parallellt och därför är stresstålighet viktigt.
Tidigare erfarenhet av ansvar i servicejobb är meriterande, likaså kunskaper i Visbook och Golfens IT system.
 
En grundpelare i vår verksamhet är golf, därför ser vi gärna att du är golfare eller intresserad av att lära dig mer om golf.
 
Du har flytande tal och skrift i svenska och mycket god förståelse i tal och skrift på engelska.
 
Information om tjänsten:
Tjänsten är heltid och arbetstiden varierande mellan vardag och helg samt morgon/kväll. Tjänsten är tills vidare med sex månaders provanställning. Tillträde är omgående eller efter avtal.
Ansökningarna hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista rekryteringsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 27 maj.
 
Vid frågor om tjänsten kontakta Susanne Åqvist via susanne@lannalodge.se eller 070-290 72 30. Skicka din ansökan till susanne@lannalodge.se
 
Susanne Åqvist
Anläggningschef