Våra konferenslokaler

Stora konferensen

Med plats för upp till 80 personer i biosittning, konferens med 20-55 personer i övriga sittningar. Lokalen är utrustad med projektor, blädderblock, whiteboard. Trådlös mygga finns att låna som kopplas till inbyggda högtalare. Rummet har en glasvägg och dörr in mot lilla konferensen med gardiner att dra för från båda hållen.

Lilla konferesen

Här finns det plats för max 12 personer och lokalen är utrustad med whiteboard, blädderblock, tv-skärm + projektor. Rummet har en glasvägg och dörr in mot stora konferensen med gardiner att dra för från båda hållen.

Klubbrummet

Ett smakfullt konferensrum med en touch av hemmamiljö. Lokalen är utrustad med både tv-skärm + projektor, blädderblock och whiteboard. En egen skinngrupp att sitta i, lokalen har stora fönster längs hela kortsidan. Lämplig för grupper upp till 32 personer i lokalen.

Styrelserummet

Inredningsmässigt väldigt likt Vinkällaren med sköna skinnstolar i hemmamiljö. Lokalen är utrustad med tv-skärm + projektor, blädderblock och whiteboard och rymmer 12-16 personer.

Kansliet

Ett konferensrum som passar den lilla gruppen. Lokalen är utrustad med tv-skärm + projektor, blädderblock och whiteboard och rymmer 8 personer.

Banken

Vårt nyaste mötesrum för upp till 16 personer. Här finns stor tv-skärm på 70 tum, blädderblock & whiteboard.

Starterhuset

Här finns egen braskamin, bord med styrelsesittning för upp till 8 personer. Blädderblock med whiteboard, vid önskemål ställer vi en in lös projektor och duk. Obs! Säsongsbetonad bokning.

Vinkällaren

I vårt nytillskott “Vinkällaren” kan man inte bara smaka av goda drycker utan även konferera. Här finns tv-skärm och plats för 18 personer.