Skip to content Skip to footer

Golf och spa​

Lannalodge Golf Resort har vi förutom golf också en egen spaavdelning. Efter en lång dag på golfbanan kan en avkopplande stund på vårt spa  behövligt. Om du behöver massage har våra massageterapeuter all expertis för att ta hand om just din muskelvärk. Alla mår bra av aktivitet och avkoppling, därför har vi all golf och spa du behöver.

Golf och spa med hög kvalité

På Lannalodge hittar du den nödvändiga återhämtning du behöver efter en dag på golfbanan. För dig som vill mjuka upp spända muskler och stela leder erbjuder vi massage. Vi har också en  jacuzzi ute på balkongen för dig som vill koppla av i värmen. Förutom massage och jacuzzi erbjuder vi tre olika bastubad med varierande luftfuktighet och temperaturer. Om du vill avnjuta en dryck serveras det i vår bar som ligger i anslutning till hotellet. 

Är du sugen på golf och spa har Lannalodge en 18-hålsbana i toppklass. Banorna varierar mellan av enklare banor till avancerade. Perfekt för både nybörjare och erfarna golfare. Våra vackra banor och dess natur skapar en härlig atmosfär att vistas i. Missa inte vår Par-3 bana med en ö-green där du kan träna teknik och testa dina kunskaper om klubbor. 

Par 3 banan
Relaxen / Beach club

Golf- och spapaket

Vårat golfpaket lyx innehåller övernattning, mat, golf och spa. Där du har tillgång till vår 18-hålsbana och även vår Part-3 bana. Du kan också välja att antingen få entré till vår relaxavdelning eller till vår beach club där du kan doppa sig i vår infinitypool eller sola på solbäddar. Det ingår även en trerättersmiddag och frukostbuffé.

Boka hotell med golf och spa

Vill du boka något av våra golf och spa erbjudanden kan du kontakta oss på mejl info@lannalodge.se eller telefon +46 (0)19-16 40 70

LANNALODGE - NÅGOT HELT ANNAT

HITTA HIT
Vretavägen 3
719 93 Vintrosa
VI GILLAR
SOCIALA MEDIER
BETALNINGSVILLKOR/ AVBOKNINGSREGLER
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Golfbana

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer

sv_SESvenska