Skip to content Skip to footer

VÅRA MEDLEMSSKAP

Vill du bli medlem hos oss? Skicka din intresseanmälan om medlemskapsform, golf-id och kontaktuppgifter till sandra@lannalodge.se Vi återkommer till dig med information om vilken kapacitetet vi har i den form du önskat.

Kom ihåg friskvårdsmöjligheten. Du som är med och spelar golf på Lannalodge har en extra fördel, hela summan du betalar in gäller som spelavgift och du kan således nyttja hela summan som friskvård. Läs mer om golf och friskvård här.

Alla nya medlemmar och alla ändringar i medlemskap fyller i ett nytt avtal och lämnar till receptionen i original. Detta gäller även autogiroavtal. Alla medlemsändringar ska vara oss tillhanda senast sista januari inför kommande säsong. Inga ändringar registreras förrän avtalet i original inkommer.

Viktigt när det gäller betalning via autogiro. Vid uppgradering eller om du lägger upp avgiften på autogiro efter den 28 februari så dras avgifterna för de månader som passerat i samband med första dragningen från ditt konto. Första dragningen sker i februari aktuellt år och sista dragningen sker den 28 november samma år då autogirodragningarna är uppdelat på 10 månader. Ansökan sker inne på Min Golf.

SeniorJunior
Lodge Member20,770Knatte 0-121,595
VIP Member15,990Junior 13-212,595
Exclusive Member10,080Exclusive Junior8,495
Member Par 34,735
Greenfee Member1,195

Avgiften betalas via Min Golf.

Bagbur / Skåp
Stor bagbur990
Liten bagbur745
Litet skåp375
Laddplats batteri1065

Avgiften betalas via Min Golf.

DIN ÅRSAVGIFT GÅR OAVKORTAT TILL SKÖTSEL OCH FÖRBÄTTRINGAR AV GOLFBANAN!

Lannalodge skiljer sig från en vanlig golfklubb. Vi har beslutat att hela din årsavgift ska gå till skötsel, förbättringar och utveckling av golfbanan. En vanlig golfklubb måste fördela årsavgiften till löner för administration, klubbchef och Pro och slutligen skötsel av golfbanan. Förbättringar och utveckling av golfbanan och maskiner för skötsel får i en golfklubb ofta stå tillbaka då pengarna inte räcker till det. Lannalodge har valt en annan väg, alla lönekostnader för reception & administrationen ska betalas av hotellverksamheten. Varje krona du som golfspelare betalar i årsavgift går alltså direkt till golfbanan. Vi kan därför utveckla och förbättra golfbanan i en helt annan takt än en vanlig golfklubb.

Lannalodge Golfresort är en privatägd golfanläggning som är ansluten till Svenska Golfförbundet via ett A1 avtal. Detta avtal ger oss samma skyldigheter som en M1 klubb men mindre rättigheter. Lannalodge Golfresort har inte någon rösträtt hos SGF. Våra medlemmar påverkas på så sätt att man som representant av Lannalodge Golfresort INTE får ta emot Riksidrotts Förbundets tecken då endast ideella klubbar kan vara medlemmar i Riksidrotts Förbundet. Därför får man ingen medalj vid deltagande i Individuella DM och SM då det är RF som delar ut medaljerna. Lannalodge Golfresort får inte deltaga i Lag DM, JSM Klubblag eller Lag SM för Herrar & Damer.

LANNALODGES ELITSPELARE

Johanna Gustavsson
Hampus Bergman
Mimmi Bergman
Oscar Bergman
William Leu
Johan Wigertz

LANNALODGE - NÅGOT HELT ANNAT

HITTA HIT
Vretavägen 3
719 93 Vintrosa
VI GILLAR
SOCIALA MEDIER
BETALNINGSVILLKOR/ AVBOKNINGSREGLER
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Golfbana

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer

sv_SESvenska