Medlemskap

DIN ÅRSAVGIFT GÅR OAVKORTAT TILL SKÖTSEL OCH FÖRBÄTTRINGAR AV GOLFBANAN!

Lannalodge skiljer sig från en vanlig golfklubb. Vi har beslutat att hela din årsavgift ska gå till skötsel, förbättringar och utveckling av golfbanan.
En vanlig golfklubb måste fördela årsavgiften till löner för administration, klubbchef och Pro och slutligen skötsel av golfbanan. Förbättringar och utveckling av golfbanan och maskiner för skötsel får i en golfklubb ofta stå tillbaka då pengarna inte räcker till det. Lannalodge har valt en annan väg, alla lönekostnader för reception & administrationen ska betalas av hotellverksamheten.

Varje krona du som golfspelare betalar i årsavgift går alltså direkt till golfbanan. Vi kan därför utveckla och förbättra golfbanan i en helt annan takt än en vanlig golfklubb.

Lannalodge Golfresort är en privat golfanläggning som är ansluten till Svenska Golfförbundet via ett A1 avtal. Detta avtal ger oss samma skyldigheter som en M1 klubb men mindre rättigheter. Lannalodge Golfresort har inte någon rösträtt hos SGF. Våra medlemmar påverkas på så sätt att man som representant av Lannalodge Golfresort INTE får ta emot Riksidrotts Förbundets tecken då endast ideella klubbar kan vara medlemmar i Riksidrotts Förbundet. Därför får man ingen medalj vid deltagande i Individuella DM och SM då det är RF som delar ut medaljerna. Lannalodge Golfresort får inte deltaga i Lag DM, JSM Klubblag eller Lag SM för Herrar & Damer.

Medlemskap 2023

Medlemsformer, priser och blanketter

Medlemsgrupper

Våra medlemsgrupper