Skip to content Skip to footer

VÅRA ERBJUDANDEN

GOLFPAKET

Få ut så mycket som möjligt av din golfvistelse hos oss på Lannalodge. Vi erbjuder tre olika golfpaket för att du ska få en god stund både på och utanför banan. Välj det paket som passar dig bäst.

MTB PAKET

Söker du fart och fläkt vid foten av Kilsbergen? Då är detta paket något för dig! Runt om vår anläggning finns fina mountainbikeleder i olika svårighetsgrader och längder.

RELAXPAKET

Vårt relaxpaket finns för dig som söker avkoppling i en lugn och harmonisk miljö. Du kan värma dig i tre olika sorters bastuar och ta ett dopp i vår utomhusjacuzzi på balkongen.

LOGI MED MIDDAG

Boka boende med frukost och middag från kvällens förvalda måltid. Paketet innehåller en övernattning i dubbelrum, förbestämd middag från kvällens rätt, frukost och gym. Paketet gäller på Lannalodge.

HELGLYX

Kom och skäm bort dig och någon du tycker om lite extra med vårt paket helglyx. Ät en smakrik 3-rättersmiddag, för att sedan sova i våra sköna sängar och vakna upp till en god frukostbuffé.

LOGI MED MIDDAGSLÅDA PÅ LAKE LODGE

Boka boende med middagslåda på Lakelodge. Vi ställer in en matlåda i rummets kylskåp som du enkelt kan värma i rummets pentry.

Vill du ha hjälp med din bokning?

Kontakta vår bokning på bokning@lannalodge.se eller ring oss på 019-16 40 70 och välj alternativ 2.

LANNALODGE - NÅGOT HELT ANNAT

HITTA HIT
Vretavägen 3
719 93 Vintrosa
SOCIALA MEDIER
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Golfbana

Prenumerera på vårt nyhetsbrev