Skip to content Skip to footer

VÅRA ERBJUDANDEN

GOLFPAKET

Få ut så mycket som möjligt av din golfvistelse hos oss på Lannalodge. Vi erbjuder tre olika golfpaket för att du ska få en god stund både på och utanför banan. Välj det paket som passar dig bäst.

LOGI MED MIDDAG

Boka boende med frukost och middag från kvällens förvalda måltid. Paketet innehåller en övernattning i dubbelrum, förbestämd middag från kvällens rätt, frukost och gym. Paketet gäller på Lannalodge.

GOLFPAKET MED OKTOBERFEST

Boka detta härliga golfpaket med oktoberfest den 7 oktober. Det som ingår i paketet är, boende med frukostbuffé, en greenfee på 18-hålsbanan och på vår trevliga par-3 bana, oktoberfest med mat!

RELAXPAKET

Vårt relaxpaket finns för dig som söker avkoppling i en lugn och harmonisk miljö. Du kan värma dig i tre olika sorters bastuar och ta ett dopp i vår utomhusjacuzzi på balkongen.

LOGI MED JULBORD

Boka boende med frukost och vårt fantastiska julbord. Paketet innehåller en övernattning i dubbelrum, ett smakrikt julbord och frukost. Paketet gäller på Lannalodge.

GOLFPAKET MED AVSLUTNINGSFEST

Boka vårt golfpaket med avslutningsfest! Denna dag är det 20% på mat och dryck. Klicka på knappen BOKA HÄR för att läsa mer. Paketet är redan rabatterat.

MTB PAKET

Söker du fart och fläkt vid foten av Kilsbergen? Då är detta paket något för dig! Runt om vår anläggning finns fina mountainbikeleder i olika svårighetsgrader och längder.

RELAXPAKET MED JULBORD

Boka detta mysiga relaxpaket med vårt fantastiska julbord. Paketet innehåller en övernattning i dubbelrum, entré till vår relax, julbord och frukost. Paketet gäller på Lannalodge.

Vill du ha hjälp med din bokning?

Kontakta vår bokning på bokning@lannalodge.se eller ring oss på 019-16 40 70 och välj alternativ 2.

LANNALODGE - NÅGOT HELT ANNAT

HITTA HIT
Vretavägen 3
719 93 Vintrosa
SOCIALA MEDIER
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Golfbana

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer

sv_SESvenska