Skip to content Skip to footer

Lannalodge x Katrinelund

Från sjö och gourmet till berg och golf

Tillsammans har vi skapat en unikt möjlighet till dig som vill uppleva något utöver det vanliga. Detta paket passar dig som vill njuta av god mat, golf och avslappnad atmosfär.

Börja din upplevelse på Katrinelund. Genom slingrande vägar på Närkes landsbygd når du fram till Hjälmarens strand. Här finner du Katrinelund i ett oslagbart läge precis vid vattnet. Checka in på rummen i den lantliga miljön och njut av en stund av ett bubbelbad under bar himmel, eller varför inte en värmande bastu vid sjön. När det är dags för middag promenerar du till Sjökrogen där du får en utsökt gourmet middag lagad med lokala råvaror och kärlek. 
Somna gott i denna lantliga oas och vakna till en härlig frukostbuffé.

Ta bilen och åk 48 km västerut mot Kilsbergens blåa kant. Här finner du Lannalodge, en riktig golfpärla. Här parkerar du bilen och har nära till allt. Besök receptionen och få information om din vistelse. Nu är det dags att börja förbereda dig för golfspelet. Besök rangen eller ännu hellre par 3 banan. Eller ge dig direkt i kast med vår 18-hålsbanan. Vid hål 3 väntar vårt signaturhål “Bäverhålet”, som röstats fram som en av Sveriges bästa golfhål. När du spelat klart din runda så väntar en härlig tre rätters med utsikt över golfbanan. Vakna till en frukostbuffé. 

Bokningsförfrågan

Sjö, gourmet till berg och golf

Dag 1
Logi, trerättersmiddag och frukost på Katrinelund
Dag 2
Logi, trerättersmiddag, en greenfee på 18-hålsbanan, frittspel på par 3 banan och frukost.

Totalt: 4475 kr per person del i dubbelrum.

Möjliga ankomstdagar: onsdag till lördag juni till 28 september. Begränsat antal platser.

Bokningsvillkor: betalning sker X dagar innan ankomst. Om betalning ej sker i tid stryksbokningen. Vid bokning närmare inpå än 30 dagar sker betalning vid bokningstilllfället.
Avbokningsregler: kostnadsfri avbokning fram till 10 dagar innan ankomst. Vid avbokning 9-4 dagar innan ankomstdebiteras 50% av bokningen. Avbokning 3-0 dagar innan ankomst debiteras 100% av bokningen.
Vi erbjuder att ersätta betald plats med ny gäst utan extra kostnad.

 

Katrinelund

Vi kan inte tänka oss en bättre plats att bo, äta och verka på. För oss är Katrinelund en magiskt vacker plats, full av historik, mitt i naturen, där alla råvaror finns att skapa med.
Därför är vi också särskilt stolta över vår KRAV-certifiering.
Vår vision är att skapa en produkt som lever i generationer. Att med nyfikenhet, ödmjukhet och kärlek ge dig en fantastisk gastronomisk upplevelse där hållbarhet står som grund till vår matlagning.
I en unik och sjönära miljö skapar vi oförglömliga upplevelser och minnen. Med naturnära ingredienser och ett genuint hantverk hoppas vi överträffa våra gästers förväntningar på vad gastronomi verkligen är – varje gång.

Lannalodge

Beskrivande text om Lannalodge i samma stil som Katrinelund

LANNALODGE - NÅGOT HELT ANNAT

HITTA HIT
Vretavägen 3
719 93 Vintrosa
VI GILLAR
SOCIALA MEDIER
BETALNINGSVILLKOR/ AVBOKNINGSREGLER
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Golfbana

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer

sv_SESvenska