Skip to content Skip to footer

VÅRA GOLFTÄVLINGAR 2024

Vi älskar tävling och har tagit fram en hel del tävlingar under året.
Kika här nedan och hitta tävlingen som passar just dig!

Vår medlemstävling är öppen för alla medlemmar. Vi spelar en 2-mannascramble. Prisutdelning sker direkt efter avslutat spel. Restaurangen erbjuder deltagare 20 % på all mat under dagen! Välkomna önskar Håkan och Anders, dagens tävlingsledare!

Vi spelar fyrboll - bästboll. Ni väljer den bästa scoren på varje hål. Gemensam prisutdelning direkt efter avslutad tävling. Restaurangen erbjuder 20% på maten under dagen till deltagare så passa på att käka i väntan på prisutdelning.

Väkommen att anmäla dig till kvalet för nyckelhålet. 18 hål partävling för damer. Vi kör en Irish Greensome med start 12:00 eller 17:00. Detta är en av kvaltävlingarna till finalen som spelas på Arboga GK i år. Klicka på bilden och läs mer.

Väkommen att anmäla dig och din spelpartner till Sillslaget! Vi kör en Irish Greensome, äter en god midsommarsmörgås och kör en trevlig prisutdelning! Vi har tagit fram boendepaket för dig som vill tävla och sova över. Vill du endast tävla går det också bra!

Nu återupptar vi semestergolfen som är en partävling, Greensome! Vi bjuder på en härlig dag av golf, god mat, underbart sällskap och härlig musik! Hålvärdar kommer att finnas för att pyssla om dig under spelets gång. Paket med boende finns!

Vår medlemstävling är öppen för alla medlemmar. Vi spelar en 2-mannascramble. Prisutdelning sker direkt efter avslutat spel. Restaurangen erbjuder deltagare 20 % på all mat under dagen! Det går bra att bjuda in spelpartner från annan klubb!

Väkommen att anmäla dig till kvalet för nyckelhålet. 18 hål partävling för damer. Vi kör en Irish Greensome med start 12:00 eller 17:00. Detta är en av kvaltävlingarna till finalen som spelas på Arboga GK i år. Klicka på bilden och läs mer.

Välkomna till årets KM som är öppen för alla medlemmar! I år spelas KM över 2 dagar med 18 hål varje dag. Vi kommer att kora KM mästare både scratch och med hcp! Restaurangen erbjuder 20% på all mat under tävlingsdagarna till deltagare!

MER INFO KOMMER

Varmt välkomna till augustislaget med kräftskiva och prisutdelning. Vi spelar en partävling - bästboll! Ta med din familjemedlem, bästa kompis eller partner och anmäl er till tävlingen! Vi har tagit fram boendepaket för dig som vill tävla och sova över. Vill du endast tävla går det också bra!

Varmt välkomna till vår höstscramble för att avsluta golfsäsongen hos oss på bästa sätt med en 2-mannascramble, fest och prisutdelning. Vi har tagit fram boendepaket för dig som vill tävla och sova över. Vill du endast tävla går det också bra!

LANNALODGE - NÅGOT HELT ANNAT

HITTA HIT
Vretavägen 3
719 93 Vintrosa
VI GILLAR
SOCIALA MEDIER
BETALNINGSVILLKOR/ AVBOKNINGSREGLER
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Golfbana

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer

sv_SESvenska