Skip to content Skip to footer

Golf Örebro

Vi erbjuder både boende och golf i natursköna omgivningar utanför Örebro. Anläggningen består av en hotellbyggnad och flera stugor, samt en 18-håls golfbana och träningsområden för golfare. Här är du omgiven av fantastisk miljö och vi har även flera aktiviteter och spa.

Upplev Golf i Örebro

Lannalodge är en privat golfanläggning 15 minuter utanför Örebro. Med en välbyggd och variationsrik 18-håls parkbana i en vacker miljö och modern arkitektur. Vår golfbana i Örebro är en utav Sveriges äldsta golfbanor och öppnade redan 1939.

Alla våra boenden är förlagda på anläggningen med gångavstånd till alla upplevelser vi erbjuder. Med 168 bäddplatser och fyra olika typer av boenden kan du enkelt hitta din favorit. Vårt fokus är kvalitet och att låta dig uppleva vår avslappande och sköna miljö. Lannalodge är en plats för aktivitet och avslappning.

18-hålsbana
Par 3 banan

Vårt utbud av golf i Örebro

Vi har en vacker och välbyggd 18 hålsbana i en omgivning av park och skogspartier. Utöver detta har vi även en par 3-bana som är ett uppskattat inslag på vår anläggning. Detta är vår spännande korthålsbana där närspel kan tränas och dina kunskaper om klubbor och förmåga kan testas. 

Spela Golf i Örebro med övernattning

Våra populära golfpaket lockar många gäster varje år som vill spela golf i Örebro. I vårt golfpaket inkluderas spel på vår 18-hålsbana, fritt spel på vår par 3 bana, trerättersmiddag, övernattning vid banan och en härlig frukostbuffé. Njut lite extra av våra golfpaket och skapa guldkant på din vistelse med ett besök i vår relaxavdelning, njut av en ekologisk relaxritual, plockbricka med chark, besök vår actionlodge eller avnjut en massage. 

Lannalodge är omtyckt för sitt kompletta utbud av golf, gym, relaxavdelning, restauranger, MTB-cyklar samt boule- och padelbana. Här finns aktiviteter för alla besökande, oavsett om du är golfspelare, boende, dagsbesökare eller konferensgäst. Ta kontakt med receptionen så hjälper de till med bokningen av aktiviteter. 

LANNALODGE - NÅGOT HELT ANNAT

HITTA HIT
Vretavägen 3
719 93 Vintrosa
VI GILLAR
SOCIALA MEDIER
BETALNINGSVILLKOR/ AVBOKNINGSREGLER
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Golfbana

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

sv_SESvenska