Skip to content Skip to footer

Golfbanor mellansverige

Vill du spela på en av mellansveriges äldsta golfbanor? På Lannalodge är vi stolta att kunna erbjuda vackra och välvårdade golfbanor i mellansverige med vyer av Kilsbergen, skog och mark som vackert ramar in vår 18-hålsbana

Våra golfbanor i mellansverige

På vår anläggning i mellansverige har Lannalodge en stor variation av golfbanor. 18-hålsbanan har golfbanor av olika svårighetsgrader där vissa utslag är mer komplicerade med en varierande terräng bestående av slingriga bäckar, höga träd och bunkrar.  Medan andra är enklare och plana banor. Vi har utfört ändringar runt golfbanorna tex har vi en vacker stenbro som placerats över en ravin som omges av två dammar. På denna bana har vi ett fantastiskt avslutande hål som är en kort par 4, där ditt target är klubbhuset.

För den djärva och starka spelaren finns det en möjlighet att nå green på endast ett slag. Men, det är viktigt att vara uppmärksam på en vattensamling som omger greenen, vilket kan fånga bollen. För de som väljer att spela säkert från tee, finns det fortfarande en möjlighet att uppnå birdie. Detta hål är ett typiskt risk- och reward som ger många alternativ för att spela det på olika sätt på våra golfbanor i mellansverige. 

Golfbana
Par 3 banan
Par 3-banan

Välkomna till vår fantastiska Par 3-bana. Banan är relativt ny och stod klar så sent som 2017. Vi ville skapa en bana som är tillgänglig för alla golfspelare, oavsett erfarenhetsnivå, samtidigt som vi levererar högsta kvalitet på varje hål. Det är verkligen en spännande bana, med mycket variation och utmaningar.

Hålet som sticker ut mest på denna bana är utan tvekan hål nummer 7. Det är en spektakulär ö-green som är en utmaning för även de mest skickliga golfspelarna. Detta hål ger verkligen möjlighet att slipa på sitt närspel och att utmana sig själv på ett sätt som är både spännande och givande.

Vår korthålsbana är designad av en av Sveriges framstående golfproffs, Pierre Fulke. Han har verkligen satt sin prägel på banan och skapat något riktigt speciellt. Men, det finns en liten twist, ö-greenen på hål 7 är faktiskt designad av vår ägare Henrik Johansson. Så du kan vara säker på att det finns något unikt och personligt på varje hål på denna fantastiska Par 3-bana.

Golfbanor mellansverige

För att få spela måste allt spel registreras i GIT för att vara tillåtet. Du måste även bekräfta att du är på plats senast 15 minuter innan start. Slutligen så är det strängt förbjudet att starta på tee 10. Det är också förbjudet att beträda våra golfbanor i mellansverige vid vintertid och frost. Det är heller inte tillåtet att bollplocka i dammar och diken inom golfbanans område på grund av risk för olycka.

Har du frågor om våra golfbanor i mellansverige kontakta oss på mejl info@lannalodge.se eller telefon +46 (0)19-16 40 70. Boka ditt golfpaket hos Lannalodge idag och besök våra golfbanor i mellansverige!

Golf resorts Sverige

LANNALODGE - NÅGOT HELT ANNAT

HITTA HIT
Vretavägen 3
719 93 Vintrosa
VI GILLAR
SOCIALA MEDIER
BETALNINGSVILLKOR/ AVBOKNINGSREGLER
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Golfbana

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer

sv_SESvenska