Skip to content Skip to footer

Golfhotell

Välkommen till Lannalodge Golfhotell med en klassisk lodgekänsla och fantastiska vyer över våra golfbanor. Här har du alltid nära till områdets olika aktiviteter och fantastisk golf under din vistelse.

Om vårt golfhotell

Golfhotellet består av 71 hotellrum som kommer i tre olika standarder. På våning 1 finner du våra lyxiga deluxerum inredda med sköna fåtöljer och vackra ekmaterial i harmoniska färger. Våra standardrum kommer med helkaklade badrum och bekvämligheter som passar de flesta. Vi har också ekonomirum på takvåningen för de som önskar bästa pris. Med ljusa rum och sköna sängar blir dessa perfekta för övernattningen när du vill spela mycket golf. 

Kommer du i ett större sällskap går det att boka studion där ett sällskap på 6 personer delar på 3 dubbelrum. Vår hotellby har allt från tvåbäddsrum, fyrbäddsrum och åttabäddsrum där vissa har gemensamma utrymmen med fåtöljer, soffa och bord. Frukosten och trådlöst internet ingår till alla våra hotellgäster. Husdjur är tillåtna på särskilda rum utan extra kostnad.

Spela golf
Relaxen / Beach club

Aktiviteter på golfhotell

Vi på Lannalodge älskar aktiviteter! Tack vare vårt läge vid Kilsbergens fot kan vi erbjuda en mängd olika aktiviteter. Direkt i närheten av oss finns en teknikbana för Mountainbike och slingor som tar dig upp i Kilsbergen. I vår relaxavdelning kan du njuta av en avkopplande miljö med en jacuzzi på balkongen. Vi har också två padelbanor där du kan testa den populära nykomlingen inom racketsport. Karin på Wellnessbyme är fantastiskt duktig på att få spända och ömmande muskler att slappna av. För golfaktiviteter, gå direkt till Golf i huvudmenyn.

Våra aktiviteter är tillgängliga för alla – oavsett om du är konferensgäst, golfspelare, boende eller bara på besök för dagen. Alla är välkomna att boka och dra nytta av de aktiviteter vi erbjuder. 

Golfhotell & golfpaket

Hos oss på Lannalodge golfhotell kan du också boka olika former av golfpaket. Vi har samlat allt på vår golfresort för att du ska få ut så mycket som möjligt av din vistelse. Välj ett av våra golfpaket som passar dig och ditt sällskap bäst. Vi erbjuder fyra olika kategorier av boende i våra paket – allt från det mest bekväma “Deluxe” till våra mysiga stugor i hotellbyn.

Boka vårt populäraste paket som lockar årligen golfsugna gäster till vår anläggning. Här får du en runda av spel på vår fina 18-hålsbana och Par-3 bana. Det ingår antingen en två eller trerättersmiddag, övernattning på vårt golfhotell samt en härlig frukostbuffé. Vi har fler roliga paket och det finns något för alla. 

Restaurang på golfhotellet

Vi brinner för mat och husmanskost! Catrin Åberg och Erik Falk välkomnar er varmt till restaurangerna på Lannalodge. Maten har blivit mycket populär tack vare de exakta smakerna och de noggrant sammansatta menyerna. Med plats för 180 sittande gäster är detta stället för både stora och små sällskap.

LANNALODGE - NÅGOT HELT ANNAT

HITTA HIT
Vretavägen 3
719 93 Vintrosa
VI GILLAR
SOCIALA MEDIER
BETALNINGSVILLKOR/ AVBOKNINGSREGLER
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Golfbana

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

sv_SESvenska