Golfpaket i mellansverige

Ställ bilen och njut av ett komplett golfpaket i mellansverige. Välkommen till LannaLodge, en av Sveriges bästa Golfresorts. Vi har en av Sveriges golfbana som öppnade redan 1939. Vi strävar efter att erbjuda alla kunder en förstklassig service, högkvalitativ golf och mat av hög kvalitet. 

Våra golfpaket i mellansverige inkluderar boende på banan, golf på vår 18-hålsbana, fritt spel på vår par 3-bana, trerättersmiddag och en frukostbuffé. Njut av en minnesvärd golfupplevelse på våra välbyggda och välvårdade golfbanor. Vår 18–hålsbana erbjuder miljöer av park och skogspartier. Vår par 3-bana är vår korthålsbana med hög kvalitet och tillgänglighet för alla. På denna banan kan ditt närspel tränas upp och fina kunskaper och förmåga kan testas.

Boka våra populära golfpaket i mellansverige som lockar många besökare varje år.

Greenfee

Greenfeeavgifter för 18-hålsbanan och Par 3-banan

Golfpaket

Här hittar du information om våra populära golfpaket.

Våra Golfbanor

Lär dig mer om vår 18-hålsbana och Par 3-bana ex. slope, index och banguide.

Medlem

Är du medlem eller vill bli medlem hos oss? Läs här om våra medlemskap och vad din årsavgift bidrar till. 

Boende för våra golfpaket i mellansverige

På LannaLodge finns flera olika boendealternativ att välja emellan. Vi har 71 hotellrum av 3 olika standard. Vi har rum för dig som vill lyxa lite extra, vi har rum för dig som vill bo bekvämt och rum för dig som önskar det bästa priset. Utöver hotellrum har vi även boenden med två till åtta bäddar. Dessa är populära för de som önskar ett ekonomiboende och för de större sällskapen som vill samlas och dela på ett större boende. För dig som föredrar husbil eller husvagn har vi plats för dig med. Totalt har vi 7 el-platser att ta del av. 

Aktiviteter

Kombinera ditt golfpaket i mellansverige med andra aktiviteter på LannaLodge. 

På LannaLodge finns både fartfyllda, utmanade och avslappnande aktiviteter.  Vårt golfpaket i mellansverige är komplett för en fantastisk golfupplevelse. Men skulle du vilja sätta guldkant på din vistelse så har vi flera olika aktiviteter att erbjuda. 

Förboka din plats i vår relaxavdelning och avnjut en lugn stund i någon utav våra tre olika bastuar eller vår utomhusjacuzzi, eller besök vår beach club och ta ett dopp i vår infinitypool med utsikt över golfbanan. Vi erbjuder även massebehandligar och hälsoföreläsningar.  För den som föredrar mer fart och utmaning så har vi ett gym, två padelbanor, bouleset, uthyrning av mountainbikes, eventskytte, hiking eller besök vår actionlodge och utmana ditt sällskap i bowling, shuffleboard, dart eller golfsimulator.