Skip to content Skip to footer

Golfpaket Sverige

Boka en unik golfupplevelse hos oss på Lannalodge genom att välja ett av våra golfpaket. Vi har en komplett golfresort med allt du behöver för en oförglömlig vistelse. Våra golfpaket i Sverige inkluderar boende, mat, aktivitet och bekvämligheter. På Lannalodge erbjuder vi golfpaket av olika standards som årligen lockar många golfsugna gäster till våra olika golfpaket i Sverige

Våra golfpaket i Sverige

Golfpaketen finns i tre standarder, Golfpaket 2-rätters, Golfpaket 3-rätters och Golfpaket lyx. Alla golfpaket inkluderar en runda av spel på vår kända 18-hålsbana och Par-3 bana. De inkluderar också en natt övernattning på Lannalodge hotell där frukostbuffén ingår. 

Detta är vad som skiljer våra olika golfpaket i Sverige:
• Golfpaket 2-rätters: inkluderar en tvårättersmiddag 
• Golfpaket 3-rätters: inkluderar en trerättersmiddag 
• Golfpaket Lyx: inkluderar en trerättersmiddag samt inträde till vår Relax eller Beach Club

Golf
Mountain bike

Utöver våra golfpaket i Sverige

På Lannalodge har vi en populär våning som kallas för Action Lodge. Här kan du utmana dig själv och dina vänner med våra fyra olika aktiviteter. Vi har bowling med olika spel som är roliga för både stora och små. Vi erbjuder också shuffleboard, dart och golfsimulator som passar de äldre besökarna.

Med vårt läge vid Kilsbergens fot kan vi erbjuda en mängd olika aktiviteter. I närheten av oss finns en teknikbana för mountainbike och slingor som tar dig upp i Kilsbergen. I vår relaxavdelning kan du koppla av och njuta av en lugn och skön miljö med en jacuzzi på balkongen. Vi har också två padelbanor där du kan testa den populära racketsporten. Karin på Wellnessbyme är expert på att få spända och ömmande muskler att slappna av.

Oavsett om du är konferensgäst, golfspelare, boende eller dagsbesökare är våra aktiviteter tillgängliga för alla. Du kan boka och använda de aktiviteter som vi erbjuder. Om du är intresserad av golfaktiviteter kan du gå direkt till Golf i huvudmenyn.

Boka våra golfpaket

Läs mer om våra erbjudanden och kontakta oss gärna om du har frågor gällande våra golfpaket i Sverige.

LANNALODGE - NÅGOT HELT ANNAT

HITTA HIT
Vretavägen 3
719 93 Vintrosa
VI GILLAR
SOCIALA MEDIER
BETALNINGSVILLKOR/ AVBOKNINGSREGLER
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Golfbana

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

sv_SESvenska