Skip to content Skip to footer

Golfresa Sverige

Semestra med en golfresa i Sverige på Lannalodge Golfresort. Här har vi en vacker och välvårdad 18-hålsbana samt en Par-3 bana för en spännande och utmanande golfsemester. Med en mängd olika banor, är Lannalodge Golfresort det perfekt för både nybörjare och erfarna golfare. Oavsett om du enbart tänker spela golf eller är intresserad av fler aktiviteter så har Lannalodge mycket att erbjuda på din golfresa i Sverige.

Populär golfresa i Sverige

Om du ska på golfresa i Sverige är Lannalodge ett utmärkt resmål att spela golf på. Lannalodge ligger i Vintrosa, en tätort i Örebro, och har läget precis vid Kilsbergensfot. Runt banorna finns det vacker skog, mark och utsikt över Kilsbergen. Här finns det gott om aktiviteter för utomhus och inomhus. Örebro har en rik historia, vackra sjöar och parker för den som vill uppleva mer.

Boka ditt boende på Lannalodge för direkt tillgång till fantastisk golfresa i Sverige.

Golf resorts Sverige
Relaxen

Utbud för din golfresa i Sverige

På Lannalodge erbjuder vi en komplett vistelse där du kan förgylla din golfresa i Sverige med ett stort utbud av aktiviteter.

Boende och relax

Sätt guldkant på din golfresa med ett lyxigt boende, frukostbuffé och trerättersmiddag. I vår sköna och avkopplande relaxavdelning finner du våra bastur och utomhusjacuzzi på balkongen med utsikt över banan och Kilsbergen. Boka i vår reception för att få entré till relaxen. 

Kvällsaktiviteter

På kvällarna du och ditt sällskap besöka Actionlodge där ni kan spela bowling, shuffleboard eller vår helt egna golfsimulator.

Avnjut god mat på Lannalodges restaurang under din golfresa i Sverige. Vår restaurang serverar frukost, lunch, pizza, bistro och À la carte. Vila dig i våra sköna sängar på vårt hotell som ligger precis intill banorna, för att sedan vakna upp nästa dag för mer golfspelande.

Boka din golfresa i Sverige

Välkommen att kontakta oss på Lannalodge för att boka din golfresa i Sverige.

LANNALODGE - NÅGOT HELT ANNAT

HITTA HIT
Vretavägen 3
719 93 Vintrosa
VI GILLAR
SOCIALA MEDIER
BETALNINGSVILLKOR/ AVBOKNINGSREGLER
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Golfbana

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

sv_SESvenska