Skip to content Skip to footer

Golfrestaurang

Vi erbjuder både boende och golf i natursköna omgivningar utanför Örebro. Anläggningen består av en hotellbyggnad och flera stugor, samt en 18-håls golfbana och träningsområden för golfare. Här är du omgiven av fantastisk miljö och vi har även flera aktiviteter och spa. Du som matentusiast kommer verkligen att uppskatta vad Catrin Åberg och Erik Falk har att erbjuda i golfrestaurangen på Lannalodge. Deras passion för matlagning och detaljer återspeglas i våra menyer, vilket har bidragit till att göra maten på golfrestaurangen mycket populär.  

Golfrestaurang med stort utbud  

Du är lika välkommen ensam eller i sällskap, det finns gott om plats på Lannalodge golfrestaurang – med 180 sittplatser kan du ta med dig både stora och små grupper. Att hantera större sällskap kräver planering och organisation, och vårt team har erfarenheten och expertisen för att varje gäst får samma uppmärksamhet och matkvalitet. Vi förstår att det är viktigt att alla i sällskapet känner sig nöjda och att maten är av högsta klass. Varför inte boka in ett bord i vår golfrestaurang och uppleva de träffsäkra smakerna och omsorgsfullt komponerade menyerna själv?  

Restaurang
Boka bord

Oavsett när du väljer att besöka oss erbjuder vi flertalet olika menyer i vår golfrestaurang, du kan vara säker på att maten är av högsta kvalitet och tillagad med stor omsorg. Vi anpassar vår meny efter rådande årstid. Beroende på säsong vår, sommar, höst eller vintern kan du förvänta dig en matupplevelse som är anpassad efter säsongen. Lannalodge strävar efter att skapa rätter som inte bara är tillfredställande, utan också ger att dig en koppling till väder, naturen och årstiden. Vi erbjuder allt ifrån en affärslunch i vår golfrestaurang till en välkomponerad à la carte meny.   

Vi värdesätter våra gästers behov och önskemål när det gäller matupplevelsen hos oss. Du kan därför boka på vår hemsida där och göra oss uppmärksamma på eventuella önskemål och allergier. Det går självklart bra att ringa till oss också om det inte finns möjlighet att mejla eller om bokningen sker med kort varsel.

LANNALODGE - NÅGOT HELT ANNAT

HITTA HIT
Vretavägen 3
719 93 Vintrosa
VI GILLAR
SOCIALA MEDIER
BETALNINGSVILLKOR/ AVBOKNINGSREGLER
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Golfbana

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer

sv_SESvenska