Skip to content Skip to footer
Minisvit

MINISVITEN

SÄTT GULDKANT PÅ DIN VISTELSE

I vår minisvit får man ut lite extra av sin vistelse. Rummet är totalt 30 kvm stort med två st 105 sängar av den lyxigare sorten från Tempur. Fällbara fåtöljer i fårskinn och en fantastisk utsikt över både 9:ans och 18:e green. I badrummet som är klätt i mosaik kan man slappna av med ett varmt och skönt bad. Här är det tillåtet med djur. Rummet har inte AC. Trådlöst internet.

Deluxerum

DELUXERUM

LITE LYXIGARE & STÖRRE BOENDE

På våning 1 i markplan finner du våra deluxerum som är stora, luftiga rum. Alla våra dubbelrum är lyxigt inredda i lugna och harmoniska färger i materialen ek, sten & skiffer. Du vilar dina trötta ben i sköna fåtöljer. Badrummet är helkaklat med dusch. Golfbagen har sin egna plats utanför rummet. Här är det tillåtet med djur. Rummen har inte AC. Trådlöst internet.

Studion

STUDION

ETT SAMLAT BOENDE FÖR DEN LILLA GRUPPEN

Här bor den lilla gruppen på 6 personer i en liten lägenhet som har 3 st dubbelrum,
2 st dusch/wc och ett allrum med stor soffgrupp. Här är det tillåtet med djur. Sovrummen har inga fönster men hela väggen i allrummet är i glas. Trådlöst internet. Rummen har inte AC.

LANNALODGE - NÅGOT HELT ANNAT

HITTA HIT
Vretavägen 3
719 93 Vintrosa
VI GILLAR
SOCIALA MEDIER
BETALNINGSVILLKOR/ AVBOKNINGSREGLER
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Golfbana

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer

sv_SESvenska