Skip to content Skip to footer

VÅR MYSIGA HOTELLBY

BEKVÄMT EKONOMIBOENDE

I vår hotellby finns tre olika storlekar på rummen. Tvåbäddsrum, fyrbäddsrum och åttabäddsrum. I några av rummen finns ett gemensamt utrymme med fåtöljer eller soffa med bord. Badrummen är helkaklade med dusch och toalett. Ett fräscht boende för dig som vill ha ett billigare alternativ och perfekt för gänget som tycker om att bo tillsammans. I vår hotellby bor du precis som en hotellgäst där lakan och handduk alltid ingår. 
Alla våra rum i vår hotellby är djurtillåtna och rummen har ingen AC.
Trådlöst internet finns i varje boende och ingår i rumskostnaden. 

Våra boenden i hotellbyn går ej att boka online utan bokas direkt via oss. Kontakta oss genom att mejla till info@lannalodge.se
eller genom att ringa oss på 019-16 40 70. 

Duffen

Duffen är vår åtta-bäddars stuga med tre dubbelrum och två enkelrum. Här finns två toaletter och ett stort utrymme med fåtöljer att sitta i när man vill umgås med sitt sällskap. 

Lobben

Uppför trappan ligger vår takvåning Lobben som rymmer fyra personer. Här finns fyra enkelsängar och en större toalett. Det finns även utrymme att umgås med sitt sällskap.

Wedgen

Wedgen är vår mindre mysiga fyra-bäddarsstuga. Här finns två sovrum med enkelsängar och en toalett. 

Slicen/Pitchen

Slicen och Pitchen är våra två-bäddarsstugor som är identiska med hur sovrummen i wedgen ser ut. Här finns två enkelsängar och en toalett. 

LANNALODGE - NÅGOT HELT ANNAT

HITTA HIT
Vretavägen 3
719 93 Vintrosa
VI GILLAR
SOCIALA MEDIER
BETALNINGSVILLKOR/ AVBOKNINGSREGLER
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Golfbana

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer

sv_SESvenska