Gym

Gym

Medlemskap 2022


NYHET! Vi ändrar till löpande årskort på gymmet.
Årskortet har en bindningstid på 1 år från dagen det tecknas med en uppsägningstid på 3 månader. 

Årsavgift 3200 kr
Pensionär/student 2800 kr (fyllt 65 år eller uppvisande av studentkort)

Betalning kan ske via faktura, betalkort eller autogiro. Om du vill nyttja ditt friskvårdsbidrag säg till receptionen så hjälper vi dig. Vi tar emot friskvård ex. Actiway och ePassi.

Vårt gym är öppet alla dagar året mellan kl 06.00-21.00. Lyset stängs av 21.45. Dusch och omklädningsrum är öppna förutom när anläggningen är stängd, dvs under jullov och påsklov.

Det finns en del med maskiner och fria vikter samt en studio där träningspass hålls. Den är fri att nyttja om den inte är upptagen av något pass.
Det är våra medlemmar som på ett ideellt sätt skapar egna gruppträningar. Du hittar och bokar in dig på passen via vår FB grupp “Lannalodge peppträning”.  Allt från tuffa corepass till cirkelträning i alla nivåer, spinning, löpning och mountainbiketurer eller tabata utomhus. Bara fantasin sätter gränser för hur mycket roligt vi kan ha tillsammans. Begär att gå med i vår grupp så missar du inget.

Åldersgräns för att träna själv på gymmet är 15 år.  Är du 13-15 år är det okej att träna tillsammans med förälder och träningskort köper du tillsammans med målsman.
För att delta på spinning är det längden som avgör, minst 145 cm.