Hotell & hotellby

Minisviten

Sätt guldkant på din vistelse

I vår minisvit får man ut lite extra av sin vistelse. Rummet är totalt 30 kvm stort med två st 105 sängar av den lyxigare sorten från Tempur. Fällbara fåtöljer i fårskinn och en fantastisk utsikt över både 9:ans och 18:e green. I badrummet som är klätt i mosaik kan man slappna av med ett varmt och skönt bad. Här är det tillåtet med djur. Rummet har inte AC. Trådlöst internet.

Deluxerum

Lite lyxigare & större boende

På våning 1 i markplan finner du våra deluxerum som är stora, luftiga rum. Alla våra dubbelrum är lyxigt inredda i lugna och harmoniska färger i materialen ek, sten & skiffer. Du vilar dina trötta ben i sköna fåtöljer. Badrummet är helkaklat med dusch. Golfbagen har sin egna plats utanför rummet. Här är det tillåtet med djur. Rummen har inte AC. Trådlöst internet.

Studion

ETT SAMLAT BOENDE FÖR DEN LILLA GRUPPEN

Här bor den lilla gruppen på 6 personer i en liten lägenhet som har 3 st dubbelrum,
2 st dusch/wc och ett allrum med stor soffgrupp. Här är det tillåtet med djur. Sovrummen har inga fönster men hela väggen i allrummet är i glas. Trådlöst internet. Rummen har inte AC.

Ekonomirum

FÖR EN MYSIG LOFTKÄNSLA

På övervåningen finner du våra ekonomirum med takfönster i badrummet som ger rummet ljus genom badrumsdörren med tre fönster av frostat glas. Alla våra dubbelrum är lyxigt inredda i lugna och harmoniska färger i materialen ek, sten & skiffer. En fåtölj av skinn finns att slå sig ner i efter en lång dag. Badrummet är helkaklat med dusch. Golfbagen har sin egna plats utanför rummet. Här är det tillåtet med djur. Rummen har inte AC.
Trådlöst internet.

Standardrum

ENKEL BEKVÄMLIGHET

Alla våra dubbelrum är lyxigt inredda i lugna och harmoniska färger i materialen ek, sten & skiffer. En fåtölj av skinn finns att slå sig ner i efter en lång dag. Badrummet är helkaklat med dusch. Golfbagen har sin egna plats i korridoren eller flyttar in i vår bagbod över natten. I standardrum 15-27 våning 1 är djur varmt välkomna. Rummen har inte AC. Trådlöst internet.

Hotellby

BEKVÄMT EKONOMIBOENDE

Det finns tre olika storlekar på rummen, tvåbäddsrum, fyrbäddsrum och åttabäddsrum. I några av rummen finns ett gemensamt utrymme med fåtöljer eller soffa med bord. Badrummen är helkaklade med dusch och toalett. Ett fräscht boende för dig som vill ha ett billigare alternativ och perfekt för gänget som tycker om att bo tillsammans. Här är det tillåtet med djur. Rummen har inte AC. Trådlöst internet
finns.