Skip to content Skip to footer

Golfhotell Sverige - Lannalodge som självklart val

I Sverige, ett land känt för sin enastående naturskönhet och sitt engagemang för hållbarhet och miljövänlighet, har golfhotell blivit synonymt med lyx och avkoppling. Dessa anläggningar erbjuder inte bara förstklassiga golfupplevelser på några av Europas mest pittoreska golfbanor, utan även en chans att återkoppla med naturen, njuta av avancerad spa-behandling, och uppleva lokal gastronomi på en och samma plats. 

Golfhotell i Sverige – landets mest spektakulära landskap


Golfhotellen i Sverige är strategiskt placerade i landets mest spektakulära landskap. Dessa hotell erbjuder inte bara tillgång till högklassiga golfbanor men också en möjlighet att utforska Sveriges naturlandskap. Med hållbarhet i åtanke är många av dessa golfanläggningar designade för att smälta in i den omgivande miljön, med målet att minimera deras ekologiska fotavtryck.

Lannalodge Golf & Hotell: En Oas för Golfentusiaster och Livsnjutare i Hjärtat av Sverige


När du stiger in i Lannalodge Golf & Hotell, omfamnas du av en atmosfär av lugn och skönhet. Beläget i det natursköna landskapet  erbjuder detta exklusiva golfhotell en kombination av avkoppling, sport och gastronomi som är svår att finna någon annanstans. Med sin enastående 18-håls golfbana, förstklassiga boendealternativ och en restaurang som hyllar det svenska köket, har Lannalodge etablerat sig som en av de mest eftertraktade destinationerna för både golfentusiaster och de som söker en paus från vardagen.

Golfupplevelsen på Lannalodge


Kärnan i Lannalodge Golf & Hotell är dess imponerande golfbana. Designad för att utmana och tillfredsställa spelare på alla nivåer, slingrar sig banan genom ett varierat landskap av öppna fält, skogspartier och naturliga vattenhinder. Den strategiska layouten och det omsorgsfulla underhållet av banan garanterar en minnesvärd golfupplevelse oavsett årstid. För dem som önskar finslipa sina färdigheter erbjuder Lannalodge professionell golfundervisning och en välutrustad driving range.
Par 3 banan
Deluxerum

Boende och Bekvämligheter


Att vistelsen på Lannalodge är något utöver det vanliga märks inte minst på det noggrant utvalda boendet. Hotellrummen och lägenheterna är designade med en känsla för komfort och estetik, där varje detalj är genomtänkt för att skapa en känsla av hemtrevnad och lyx.

Från de mjuka sängarna till de panoramafönster som erbjuder utsikt över den omgivande naturen, är det tydligt att Lannalodge värderar sina gästers välbefinnande högt.

Våra hotellrum

Minisviten

SÄTT GULDKANT PÅ DIN VISTELSE

I vår minisvit får man ut lite extra av sin vistelse. Rummet är totalt 30 kvm stort med två st 105 sängar av den lyxigare sorten från Tempur. Läs mer om Minisviten.

Deluxerum

LITE LYXIGARE & STÖRRE BOENDE

På våning 1 i markplan finner du våra deluxerum som är stora, luftiga rum. Läs mer om Deluxerum.

Standardrum

STANDARDRUM ENKEL BEKVÄMLIGHET

Alla våra dubbelrum är lyxigt inredda i lugna och harmoniska färger i materialen ek, sten & skiffer. Läs mer om Standardrum.

Ekonomirum

FÖR EN MYSIG LOFTKÄNSLA

På övervåningen finner du våra ekonomirum med takfönster i badrummet som ger rummet ljus genom badrumsdörren med tre fönster av frostat glas. Läs mer om Ekonomirum.

Studion

ETT SAMLAT BOENDE FÖR DEN LILLA GRUPPEN

Här bor den lilla gruppen på sex personer i en liten lägenhet som har tre dubbelrum, två dusch/wc och ett allrum med stor soffgrupp.

Hotellby

BEKVÄMT EKONOMIBOENDE

Vår hotellby består av fem olika boenden med olika storlekar. Alla ligger i anslutning till vår 18-hålsbana och anläggning.

LANNALODGE - NÅGOT HELT ANNAT

HITTA HIT
Vretavägen 3
719 93 Vintrosa
VI GILLAR
SOCIALA MEDIER
BETALNINGSVILLKOR/ AVBOKNINGSREGLER
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Golfbana

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

sv_SESvenska