Golfweekend

Boka en weekend och låt golfen stå i fokus. Kom iväg och njut av bra golf, god mat, fantastisk miljö och ett bekvämt boende på en golfweekend på Lannalodge golfresort. 

Vi vill att ni ska trivas lika bra som vi gör här. Därför har vi samlar allt på anläggningen. Allt från en härlig restaurang till en avslappnande relaxavdelning. Vi vill skapa en unik upplevelse för just dig!

Greenfee

Greenfeeavgifter för 18-hålsbanan och Par 3-banan

Golfpaket

Här hittar du information om våra populära golfpaket.

Våra Golfbanor

Lär dig mer om vår 18-hålsbana och Par 3-bana ex. slope, index och banguide.

Medlem

Är du medlem eller vill bli medlem hos oss? Läs här om våra medlemskap och vad din årsavgift bidrar till. 

Golfweekend i Örebro

Skapa en golfhelg ni sent ska glömma. Boka en komplett golfweekend med golfpaket på Lannalodge golfresort. Vårt populära golfpaket lockar många golfsugna besökare varje år. Paketet inkluderar golf på vår 18-hålsbana, fritt spel på vår Par 3 bana, trerättersmiddag, övernattning och en härligt frukostbuffe. 

Lannalodge rankas som en av Sveriges bästa golfresorts. Här finns bra och varierad golf i en fantastisk miljö. Lanna Lodge är en privatägd golfanläggning, vars strävan är alltid att ge våra gäster förstklassig service och mat av hög kvalitet. Golfanläggningen ligger precis utanför Örebro.

Boendealternativ under din golfweekend

Vi erbjuder boenden för alla olika sällskap. Välj mellan att spendera din golfweekend med ett boende på vårt hotell eller i våra ekonomiboenden som även är anpassade för större sällskap. Föredrar du att spendera din golfweekend i husbil eller husvagn kan du boka ställplats för de också!

Spela golf på Lannalodge Golfresort

Vi skiljer oss från många andra golfklubbar. För att erbjuda våra medlemmar en så bra golfupplevelse som möjligt får alla medlemmarnas årsavgift till skötsel, förbättringar och utveckling av golfbanan. Detta gör att vi kan utveckla golfbanan mer än många andra golfklubbar har möjlighet till. Övriga kostnader som tillkommer golfanläggningen finansieras av hotellverksamheten.