Skip to content Skip to footer

Golf resorts Sverige

Välkommen till Lannalodge Golf Resorts Sverige, här finns en av de äldsta golfbanorna i Sverige som byggdes redan 1939. För alla golfentusiaster erbjuder Lannalodge en vacker miljö med modern arkitektur. Utslag och inspel ligger i anslutning till hotellet. Lannalodge är omtyckt för sin sköna och avslappnande atmosfär med kompletta utbud. Vi har 71 hotellrum, 7 konferenslokaler samt restaurang och pizzeria. Förutom golf har vi andra spännande utbud som padelbanor, MTB-cyklar, gym, infinitypool med solbäddar samt vår relaxavdelning utrustad med bastu och jacuzzi.

Golf resorts Sverige

Övernatta på Lannalodge

Lannalodge Golf Resorts Sverige finns boende som passar dig och dina behov. Vi erbjuder tre olika standarder, ekonomi, standard samt deluxe för dig som vill ha något utöver det vanliga.

Vi har även en hotellby med enklare boende med två till åtta bäddar.

För dig med husbil eller husvagn kan du även boka plats, vi erbjuder 7 elplatser. Det finns dessutom 4 laddplatser för dig med elbil.

Aktiviteter på Lannalodge Golf Resorts Sverige

I vårt helt nyöppnade ActionLodge finner du ett utbud av bowlingbanor, shuffleboard, dart och indoor golf.

Med vårt läge vid Kilsbergens fot har vi ett unikt utbud av aktiviteter. Vi erbjuder teknikbana för mountainbike samt slingor som tar dig upp i Kilsbergen som ligger mellan landskapen Närke, Värmland och Västmanland. Ett oerhört vackert område med storslagna vyer. Det går även bra att upptäcka de vackra omgivningarna till fots då det finns bland annat tre etapper av Bergslagsleden.

På Lannalodge Golf Resorts Sverige får du sällan för lite aktivitet och motion. Som tur är finns Karin på Wellnessbyme som erbjuder fantastiska massagebehandlingar för ömma och spända muskler.

Skyttebiografen

Besök Lannalodge Golf Resorts Sverige

Oavsett om du är boendegäst, golfspelare eller dagsbesökare så är du varmt välkommen att boka och nyttja de aktiviteter vi erbjuder.  Vi hjälper dig med upplägg och bokning. Vår mejl är info@lannalodge.se och vår telefon är +46 (0)19-16 40 70Vi är övertygade om att du får en händelserik och avkopplande vistelse hos Lannalodge Golf Resorts Sverige.

LANNALODGE - NÅGOT HELT ANNAT

HITTA HIT
Vretavägen 3
719 93 Vintrosa
VI GILLAR
SOCIALA MEDIER
BETALNINGSVILLKOR/ AVBOKNINGSREGLER
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Golfbana

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer

sv_SESvenska